The Stage heeft zich met trots verbonden aan drie talentvolle profvoetbalsters. Als jonge beloften zijn zij het perfecte voorbeeld voor jonge meiden die ervan dromen om profvoetbalster te worden. Deze drie profvoetbalsters zijn het gezicht van The Stage. Hoog tijd om ze aan je voor te stellen!

Samantha van Diemen | 17 jaar
Als centrale verdediger is Samantha een echte rots in de branding voor haar team. Tot haar veertiende speelde ze bij de jongens. Daarna maakte ze een succesvolle overstap naar het vrouwenvoetbal. Inmiddels heeft ze zich ontwikkeld tot één van de grootste beloften voor de toekomst.

‘’Een event als The Stage is een toffe kans om te laten zien wat je kunt!‘’

Joëlle Smits | 19 jaar
Joëlle is een échte goalgetter. Als spits scoort ze erop los en is ze op jacht naar de topscorer-titel. Als klein meisje begon ze met voetballen bij OJC Rosmalen. Daar begon ze ook al met scoren en maakte ze indruk bij menig teamgenoot en tegenstander.

‘’Als er vroeger zo’n evenement was geweest, dan had ik zeker meegedaan!‘’

Fenna Kalma | 19 jaar
De sluwe spits die in Fenna schuilt jaagt menig verdediger de stuipen op het lijf. Ze is geduldig, wacht op haar kansen en maakt die dan ook feilloos af. Al op jonge leeftijd verhuisde Fenna van het hoge noorden naar Amsterdam om zich daar verder te ontwikkelen. Inmiddels is ze weer terug in Friesland en is ze wekelijks te bewonderen op de velden in Heerenveen.

‘’Je waant je voor één dag profvoetballer bij The Stage. Dit wil je niet missen!‘’