Op 26 mei is de Kick-Off van The Stage in het Amsterdamse Olympisch Stadion. Hieronder geven we je vijf redenen waarom jij, als talentvolle speelster of keepster, deze dag écht niet wilt missen.

1. Kom als eerste alles te weten over The Stage

The Stage is het eerste voetbalscoutingsplatform exclusief voor meiden. Op 26 mei is de officiële lancering en krijgt een selecte groep meisjes de unieke kans om deel te nemen aan dit evenement. Er is een beperkt aantal plaatsen en dat maakt het extra bijzonder om erbij te zijn. Over een aantal jaar, wanneer The Stage tientallen evenementen organiseert en landelijk bekendstaat als toonaangevend voetbalpodium voor meiden, kun jij iedereen vertellen dat je er vanaf het begin bij bent geweest!

2. Lekker voetballen met andere gemotiveerde meiden

The Stage Kick-Off klinkt misschien als een officiële gelegenheid, maar er wordt vooral lekker veel gevoetbald! Diverse profvoetbalsters uit de Eredivisie Vrouwen gaan jou een toffe clinic geven en je speelt ook nog eens een groot toernooi. Alles draait om plezier maken én beter worden. Dat gaat natuurlijk veel gemakkelijker met andere gemotiveerde meiden om je heen. Daar zorgen wij voor!

3. Kom dichter bij je helden dan ooit tevoren

The Stage wordt mede mogelijk gemaakt door FlowSports: het managementbureau van vele profvoetbalsters. Van de speelsters die FlowSports begeleidt spelen er op het moment veertien bij de OranjeLeeuwinnen en veertien in de Eredivisie. The Stage bevindt zich dus middenin het meiden- en vrouwenvoetbal en tijdens The Stage Kick-Off kom je dan ook dichter bij jouw heldinnen dan ooit tevoren. De profvoetbalsters verzorgen niet alleen de trainingen: ze beantwoorden ook al je vragen, geven waardevolle tips én nemen natuurlijk alle tijd voor een handtekening of selfie!

4. Proef de magie van het Olympisch Stadion

Wat is er nu mooier dan voetballen in een écht stadion? Precies! Voetballen in het Olympisch Stadion! Dit stadion staat bekend om de vele historische sportmomenten die er hebben plaatsgevonden, om maar te zwijgen over het grote aantal sportieve successen die er gevierd zijn. Vroeger speelden Ajax en het grote Oranje hun wedstrijden in dit stadion, maar ook de Olympische Spelen zijn hier gehouden. Op dit heilige gras mag jij tijdens The Stage Kick-Off jouw skills laten zien. Hoe vet is dat?!

5. Profiteer van exclusieve voordelen

Wij vinden het natuurlijk super tof dat je bij de Kick-Off aanwezig wilt zijn: daarom doen we graag iets voor je terug! Tijdens de Kick-Off kom je niet alleen als eerste alles te weten over de volgende evenementen van The Stage, maar krijg je ook een flinke korting op het eerstvolgende event. In het najaar van 2019 wordt het eerste échte scoutingevent van The Stage georganiseerd. Met deze Combideal kun je je met €10,- korting inschrijven voor beide events. Meer informatie over het scoutingevent krijg je tijdens de Kick-Off op 26 mei en ook volgt er snel meer info op onze website en social media.

Hebben we je overtuigd? Dan kun je je hier aanmelden!