Geslaagde kick-off van The Stage

The Stage is op zondagmiddag 26 mei officieel gelanceerd. Dat gebeurde met een kick-off op het heilige gras van het Olympisch Stadion. Na het startschot werden de meiden in groepen verdeeld en gingen ze onder begeleiding van Samantha van Diemen en Myrthe Moorrees voetballen. Tijdens de eerste helft van het programma

2019-05-29T15:46:09+02:00

Dit zijn de gezichten van The Stage!

The Stage heeft zich met trots verbonden aan drie talentvolle profvoetbalsters. Als jonge beloften zijn zij het perfecte voorbeeld voor jonge meiden die ervan dromen om profvoetbalster te worden. Deze drie profvoetbalsters zijn het gezicht van The Stage. Hoog tijd om ze aan je voor te stellen!

2019-03-26T12:33:42+02:00

Thestageofholland.nl en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.